replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月14日星期四

Smart horloges: populairder dan ooit

Volgens een studie van Juniper Research, een toonaangevende High-Tech analist, slimme horloges zijn populairder dan ooit. De Juniper experts verwachten verkoopcijfers van 36 miljoen slimme horloges per jaar. Dit is inderdaad een snelle stijging. Op dit moment slechts ongeveer een miljoen slimme horloges worden verkocht per jaar.
Functionaliteit is een enorme verkoop functie. De gebruikers vooral als extra functies, zoals sport blogs en girale betalingen.
. Een belangrijke groeifactor is Apple en Samsung Hun aantal patenten in de fiel van slimme horloges toegenomen in de afgelopen jaren - dat is een duidelijk teken.
Zal Smart horloges zijn een dag populairder dan horloges gemaakt in Zwitserse Absoluut geen -. Zegt het rapport van Juniper Smart horloges zal altijd een niche-product En zoals altijd de prijs die beslist over de toekomst van het product Multi-functionele-horloges zal genereren ... premium prijzen. Eenvoudige slimme horloges zoals Pebbles of Sony zal worden gevonden in laag naar prijssegment mid-range.
WearIt
Bekijk meer replicas horloges en breitling avenger seawolf horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex