replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月18日星期一

Minneapolis vrouw verluidt samengespannen om stiefmoeder doden


Een 39yearold Minneapolis vrouw wordt beschuldigd van het proberen om iemand in te huren om haar stiefmoeder te doden, zodat ze een $ 4.000.000 erfenis aanspraak zou kunnen maken uit de nalatenschap van haar overleden vader. vandaag. Ze wordt beschuldigd van samenzwering tot firstdegree moord, een misdrijf bestraft met maximaal 20 jaar in de gevangenis te plegen.
Roitenberg vermeende regeling kwam aan het licht toen een informant benaderd rechtshandhaving op 11 maart op de kosten, maar als Gail Fiskewold van Finlayson in een huiszoekingsbevel.
Volgens documenten ingediend in verband met de staat Bureau of Investigation Criminal Aanhouding's:
De informant het opzetten van een vergadering 13 maart tussen Roitenberg en een undercover-agent die zich voordeed als huurmoordenaar. Roitenberg vertelde de agent dat Fiskewold geërfd van haar vader gehele $ 8.000.000 landgoed. Ze zei dat als Fiskewold stierf, zou zij en haar zus het geld te krijgen.
In een reeks van contacten opgenomen op audio en video, Roitenberg vertelde de agent dat ze $ 40.000 zou betalen om Fiskewold gedood. Ze vertelde hem dat ze hem kon sieraden geven en een Rolex horloge als onderpand tot ze kreeg haar erfenis. Toen de agent bezorgdheid geuit over Roitenberg vluchten, ze verhoogde de geplande betaling aan $ 45.000 in contanten.
De undercoveragent ontmoette Roitenberg bij haar flat op maandag. Ze gaf hem $ 200 tot een jachtgeweer kopen voor de moord.
Bekijk meer rolex kopie en breitling black bird horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex