replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月21日星期四

IWC Vintage Portofino Hand-Wound Horloge

De Portofino draagt ​​een maanfaseweergave, saffierglas zaak en terug te maken van het horloge zichtbaar van alle kanten, 46 mm in diameter en 11 mm in de hoogte. U kunt ook genieten van waterdichtheid tot drie bar en een 46-uur gangreserve bij het stuk volledig is gewikkeld.
IWC gaat er prat op het creëren van top kwaliteit uurwerken die ze zeggen illustreert extravagantie in eenvoud en het Portofino is precies dat. Van de slanke draaiknop om de maan fase display en horlogebandje kan het Portofino direct toe te voegen een vleugje elegantie en glamour aan uw garderobe, terwijl de resterende pretentieloos en low-key. Heren zullen houden van de uitstraling en de eenvoud van de Portofino en velen zullen vinden dat ze echt genieten van kronkelende het stuk en niet vinden het vervelend helemaal zoals sommigen zou vermoeden.
De IWC Vintage Portofino Hand-Wound horloge zou een prachtig cadeau voor jezelf of een familielid die echt waardeert de eenvoud en de tijdloze elegantie van de IWC en hand-wond uurwerken te maken.
Bekijk meer replicas horloges en breitling avenger seawolf horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex