replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月25日星期日

Vintage Oog voor de Modern Guy: Seiko Marinemaster Professional 1000M

Deze week nemen we een kijkje nemen op een horloge dat is een van de meest geliefde of - Ik neem aan dat het woord zou worden onbemind - modellen op de markt van vandaag, afhankelijk van wie je het vraagt. Ik heb het over niemand minder dan de Seiko "tonijn", of (zoals het vaker vermeld vandaag) de Seiko Marinemaster Professional 1000m Automatic Diver.
Seiko Tuna - vintage
Dit horloge is een van de belangrijkste in de lange geschiedenis van het duiken horloges, een hedendaagse versie van een van de meest gewaardeerd door liefhebbers van het merk modellen, algemeen bekend onder de bijnaam "tonijn" of Seiko's "Tonijn kan" (als gevolg van de tuna-can-achtig geval uiterlijk). Het geslacht van deze Seiko duikers begon in 1965 met het merk de eerste duikhorloge (hieronder afgebeeld): een stalen, automatisch, 150 meter waterbestendig stuk met lange, stevige noppen, een grote kroon, en de enorme rechthoekige uur markers. Dit stuk, beschouwd onder liefhebbers als een gekoesterde overblijfsel uit de geschiedenis van zowel de tijdmeting en duiken, werd al snel vervangen door beter presterende modellen in de komende jaren - waaronder de Professional Diver's 600m horloge, ook wel bekend als 's werelds eerste Seiko Tuna ( hierboven afgebeeld).
Seiko Tuna - vintage 1975
Deze eerste Seiko Professional Diver's 600m, uitgebracht in 1975, bood een verscheidenheid van wereldklasse verbeteringen nog niet eerder te zien in het duiken horloges die eraan voorafging. Deze omvatten de als eerste duik horloge dat een titanium gebruikt, evenals een van de eerste die een tweelaags dat wordt gebruikt voor een betere bescherming en waardoor het gebrek aan een heliumventiel. De innovatieve rubberen band uitgebreid of uitbesteed aan het beste passen bij een duikpak op verschillende diepten.Dit stuk, zoals Seiko is geneigd om erop te wijzen, werd meer dan 20 patenten toegekend na de release, en werd goed geproduceerd voor het misbruik dat een dergelijk instrument horloges doorstaan ​​tijdens het duiken.
Seiko Marinemaster - zwart
De huidige moderne Seiko Tuna, de ref. SBDX013 (hierboven) - een onder een paar andere moderne referenties waaronder de SBDX011 en SBDX014 (onder) - is een horloge met een aantal zeer voor de hand liggende historische invloeden.Deze 48,2-mm beest heeft een geschroefde-in, geïntegreerde titanium-en-stalen kast, de huisvesting van binnen is het zeer nauwkeurige automatische Seiko Caliber 8L35, een tamelijk duurzaam automatisch uurwerk, geproduceerd in eigen huis door Seiko. De beweging heeft een 50-uur gangreserve en een hack-functie via de schroef-down kroon. Op de top van dit onmiskenbaar mannelijke geval zit een vertrouwde unidirectionele duik bezel, en verder binnen de ring is een wijzerplaat met een ontwerp dat is uniek Seiko. De wijzerplaat is voorzien van zeer lichtgevende cirkel uur markers, met een afgeronde driehoek op de 12 uur merk, een datum aanduiding op de 3 uur positie, en de beschrijving van het horloge naar de onderkant van de wijzerplaat. Let ook op de fascinerende Seiko-specifieke uren en minuten handen, samen met de klassieke lollipop secondewijzer vegen over de wijzerplaat. Dit stuk wordt momenteel vermeld op de website van Seiko voor $ 3300, maar het kan soms worden gevonden voor een beetje minder bij een dealer.
Seiko Prospex Marinemaster - goud
Het vergelijken van deze moderne horloge om zijn vintage tegenhanger, zou het gemakkelijk om iemand die de twee in de war te vergeven zijn. Van de interessante wijzerplaat, handen, bezel, case, en zelfs naar de rubberen band, dit moderne Seiko duiker doet geen poging om zijn geslacht binnen een moderne styling verbergen. Waarlijk, de twee horloges delen veel meer raakvlakken dan ze verschillen delen. Bijvoorbeeld, let op de kleine dips in de richting van de rechter en linksonder delen van de front-facing geval.Deze dips zijn om diepzee-duikers te helpen beter te bewegen de ring onder water, terwijl de niet-ondergedompelde delen van de zaak toe te voegen verdere bescherming van onderwater chaos. Dit is een zeer kleine details, maar desalniettemin een gedeeld door zowel de historische en hedendaagse stukken.
Seiko Caliber - Prospex
De enige duidelijke verschillen tussen de twee horloges zijn in de functionaliteit van hun bewegingen (moderne technologie en productie doet brengen een betere nauwkeurigheid), en in de diepte waardering verbetering ten opzichte van 600 meter op de vintage model tot 1000 meter aan de nieuwe.Natuurlijk, omdat de mens alleen zonder hulp kunnen duiken tot een diepte van ongeveer 275 meter bij de meeste, deze verbeterde diepte rating is meer over opscheppen dan veld uitvoerbaarheid. Andere verschillen zijn een matter en professioneel uitziende afwerking op het geval een iets kleinere Diameter (van 51 mm tot 48,2 mm), een kleine zwarte kroon in vergelijking met een eerder stalen deksel, en een verandering in het gereedschap nodig losschroeven de vier stukken die het horloge samen.
Seiko Prospex Marinemaster - rieten
De meeste merken met een historisch geïnspireerde horloge serie hebben om actief te werken aan de ontwikkeling van een dergelijk vintage re-interpretaties of recreatie. Dit kan niet gezegd worden voor de Seiko tonijn. Dit is een horloge dat, door middel van de afgelopen decennia, heeft min of meer vast aan het ontwerp codes die voor het eerst het aantrekkelijk voor zowel de hele wereld diepzee-bewoners en bureau duikers gemaakt. En dit element van de consistentie is geen vergissing of toeval: bij Seiko voor het eerst dit horloge in 1975 geproduceerd, bood het bedrijf hoe het voelde was de beste duikhorloge beschikbaar puur gebaseerd op het ontwerp en de bouw van het horloge. Het meest waarschijnlijk, Seiko is nog niet gevonden een horloge ontwerp effectiever om de druk te weerstaan ​​op de bodem van de oceaan. De enige wijzigingen die voor het horloge zijn gekomen zijn minuscuul en voor praktische doeleinden geweest - een kleinere, meer verborgen kroon; een helderder en meer lichtgevende wijzerplaat; een iets kleinere zaak, zodat het horloge kan onder een overhemd manchet in plaats van gewoon rond een duikpak mouw worden gedragen. Esthetisch, de moderne Seiko Tuna is misschien niet de meest universeel geliefde horloge die er zijn, maar het is onmiskenbaar, en terecht naar mijn mening, beschouwd als de erfgenaam van een van de grote iconen duikhorloge geschiedenis evenals een solide voorbeeld van een modern horloge met historische banden.
Voor onze meest recente artikel, waarin ik vergelijk de moderne Tudor Heritage Chrono Blue haar vintage tegenhanger, klik dan hier .
Caleb Anderson  is een freelance schrijver voor diverse publicaties. Sinds de eerste leren over uurwerken, heeft hij veel kennis vergaard op vintage horloges, en besteedt veel van zijn tijd het delen van zijn adviezen op het gebied. Op dit moment in de buurt van New York City, hij is een hardnekkige student in alle dingen historische, een schrijver over vele onderwerpen, en een ongedwongen loper.
bekijk meer replica horloges en replica Rolex Oyster Perpetual

2016年12月13日星期二

SEIKO Prospex DIVER Chronograph DIA-SHIELD

Dit is de nieuwe Seiko Prospex Diver Chronograph Ref. SBEC001 die in feite dezelfde high-end duikers kijken als de RISINGWAVE Ref. SBEC003 dat we vorige maand zagen.

De case is gemaakt van roestvrij staal en heeft een Dia-Shield coating die is een beetje als Citizen's Dura-Tec, dus het is super krasvast en eigenlijk ultra-taai.

Het is uitgerust met: een Screwdown kroon, chrono-pushers en achterkant van de behuizing, een saffier kristal met anti-reflecterende coating aan de binnenzijde en een richtingsgevoelige rotatie duikers bezel met een zwarte keramische inlay.



Verder duikers kenmerken zijn: anti-magnetisch, 200m van het water weerstand, zodat het geschikt is om te duiken en DLC gecoat staal armband met een double-locking duikers sluiting met drukknop loslaten en duikers extensie.

Afmetingen van de behuizing zijn: 46.5mm x 16mm x 53mm lug naar lug. Het heeft een totaal gewicht van 242g.

De wijzerplaat is in een diepzwart en is voorzien van Seiko Lumibright toegepast handen en markers. Stroom afkomstig van een Japanse Seiko interne kaliber 8R49 met 34 juwelen en een nauwkeurigheid van -15 tot 25 seconden per dag. De functies zijn: a stopwatch tot 30 minuten, 12 uur en sub-seconde.

Seiko Prospex Diver Chronograph Ref. SBEC002 verkoopt voor 320.000 ¥ exe. BTW, het equivalent van 3185USD.bekijk meer replica rolex en replica Rolex Yachtmaster

2016年12月6日星期二

GUESS Watch, Heren Waterpro Zwart Rubberen Band G90127G recensie


GUESS Watch, Heren Waterpro Zwart Rubberen Band G90127G


Het is een goede optie, zul je nooit stoppen met het gebruik. Het heeft een perfecte grootte en het is licht.
GUESS Watch, Heren Waterpro Zwart Rubberen Band G90127G Featur
  • Diameter - 42 MM

GUESS Watch, Heren Waterpro Zwart Rubberen Band G90127G Overzicht


Een sportieve stijl die perfect werkt voor recreatief zwemmen of in de douche. Dit GUESS Waterpro horloge is voorzien van een multifunctioneel zwarte wijzerplaat. Geeft dag, datum en 24-uurs militaire tijd. Gepolijste Silvertone kast en polyurethaan zwarte riem. Waterdicht tot 300 meter. Tien jaar beperkte garantiebekijk meer rolex replica en replica Bell & Ross

2016年11月28日星期一

Meters, Meters en meters: wat zijn ze allemaal over?


sndd63p1_2_2_1 Zoals elke echte horloge liefhebber weet, de mooiste sport chronograaf horloges hebben meestal een groot aantal extra functies die nuttige informatie bieden. De meeste van hen zijn in de vorm van meters - niet te verwarren met de diepte. Hier brengen we u een kijkje bij enkele van deze extra instrumenten die je zomer horloge aankoop nog leuker kunnen maken.
tachymeter
Net als snelheidsmeter van een auto, een tachymeter maatregelen snelheid, als gemiddeld over een bepaalde afstand. In het algemeen wordt de tachymeter aangegeven op het horloge via een externe ring (of soms via een buitenring op de wijzerplaat) die is verdeeld in gelijke porties. De drager maakt gebruik van de chronograaf te starten / stoppen met het evenement wordt gemeten, en dan leest de chronograaf secondewijzer om de gemiddelde snelheid te bepalen.
DAVOSA Vintage Rally Pilot Chronograph 7 Afstandsmeter
op dezelfde manier bezig om de tachymeter, de Telemeter kenmerk van een chronograaf maatregelen afstand. Deze meting wordt meestal gebruikt om de geschatte afstand tussen de gebruiker en een gebeurtenis die kan worden gezien en gehoord (zoals een blikseminslag of donder) te berekenen. Het doet dit door het gebruik van de snelheid van het geluid. In wezen, de drager begint de chronograaf wanneer de gebeurtenis wordt gezien en stopt wanneer het geluid wordt gehoord. De seconden hand wijzen dan naar de telemeter schaalwaarde dat de afstand tussen de gebruiker en de gebeurtenis benadert.
99955232_v_1423933629 Pulsometer
Misschien meest geliefde door artsen en medisch personeel, de pulsometer doet precies wat het klinkt. Het meet de hartslag. Het is een eenvoudig hulpmiddel om te gebruiken. In het algemeen begint de drager het horloge van het geluid, of voelen van de pols. Hij of zij telt dan een korte aantal pulsaties of beats (meestal 15 of 30) en stopt de chronograaf dan. Het nummer dat de secondewijzer wijst op de pulsometer schaal weerspiegelt het overeenkomstige aantal hart beest per minuut. In wezen, het gebruik van het horloge neemt gewoon de vermenigvuldiging buiten de normale berekeningen en doet het voor je.
Stop in elk gewenst moment om ons brede assortiment van chronografen zien met meter functies toegevoegd. Ze kunnen verslavend zijn.
bekijk meer replica horloges en replica Rolex Oyster Perpetual

2016年11月8日星期二

Another contender

et another model I've seen that I find attractive is the German producer Dievas (pronounced “D-Ah-Vas”) who have an interesting and very affordable range of quite decent quality timepieces. Modern diver or utilitarian style I suppose you could call them and the one I feature here is under their “tactical” series – the Voyageur GMT.
The Voyager GMT Dievas
The Voyageur GMT Dievas
And whilst this has a larger case than I usually go for at 45mm, that is offset a little as it measures only 11mm depth, which means it's not too bulky at all for my smallish wrist. It's a 3 piece case made from Grade A 316L stainless steel. It is also hand finished which is rare these days in watches of this price range and has undergone the Dievas 6Steel treatment, known as Dievas 6Steel™ and as a consequence is very resilient to scratches and knocks.
You will note the large clear dial face clearly visible under a thick sapphire crystal with anti-reflective coating inside and clear Arabic numerals on the hours. White coated hour & minutes hands, plus a center sweep second, also in bright white and an almost forgotten date window @3, which I would have preferred much larger, seeing as everything else is so clear. The hands are treated with Super-LumiNova for great low light clarity, which for me is a plus. The 3rd hand which is GMT (or second time zone if preferred) is a sort of “floating” one, with only the tip being noticed initially. It is there of course but is colored black as the dial background but the tip is a bright red edged arrow with a Super-lumiNova centre. The pointer points very precisely to the outer 24hr perimeter track which is excellent, though the large red GMT lettering, whilst eye catching, for me perhaps is just a bit OTT.
"hidden" GMT pointer with red Super-LumiNova arrow tip.
“floating” GMT pointer with red Super-LumiNova arrow tip.
This model features the ETA 2893-2 automatic movement, which additionally has Côtes de Genève on the rotor and plates, incabloc shock protection and a 42 hours power reserve. A large 7mm crown means easy adjustments and finally it comes fitted with a rather solid 24mm red stitched leather strap and steel buckle. Personally, having a small to medium wrist, I'm not a great fan of heavy leather straps, so I might fit a silicon deployment replacement strap, but this is a personal thing.
As said this model caters for night time use, unlike so many others out there, which is to my mind, considering the utilitarian/divers style market, should be an essential requirement. And it does so rather well as shown in the last image courtesy of the Dievas web site which shows a typical night/low light image.
Voyager low light view - note the GMT arrow.
Voyager low light view – note the GMT arrow.
So pretty good on legibility at night, though with GMT arrow pointer clearly but the outer track not being lumed, you have to remember to x2 the visible numerals – in other words, this one is reading just after 9 hours. I particularly like the second hand clarity as shown and hope it's really that good in reality.
In conclusion a nice watch and a worthy contender for my collection and definitely a wearing watch, not just for the cabinet.
Good points? – The watch dimensions, the case finish and the dial clarity – can't really fault it – excellent.
Bad points? – Well perhaps the date indicator could be larger especially as the Dievas philosophy is legibility and since the rest has excelled in that department. And for me the strap is too heavy, but here I'm being very picky.
Overall – it is a fine watch at the end of the day – and this one is affordable and I'm sorely tempted! Again! Bekijk meer kopie rolex en breitling skyland avenger horloges

2016年9月10日星期六

breitling Pictures

van de Navitimer series behoudt een cultus volgende en sinds 1952 heeft voortdurend is geproduceerd in dezelfde vorm en geest. De enige verandering kwam onlangs, toen Breitling de eerste in-house beweging werd opgenomen in de oprichting van de Navitimer 01.
Deze nieuwe Super Avenger Militaire Limited Series uurwerk neemt de uitstekende looks van de Breitling Avenger en combineert ze met het merk Calibre 22 automatische beweging die 24-uurs-versus-12-uurs formaat de tijd weergeeft. We laatst zag het gebruik van deze beweging in de Breitling Navitimer Cosmonaute kijken (hands-on hier) ook een limited edition horloge, de Navitimer Cosmonaute was veel meer retro-stijl, en duidelijk een Navitimer in het ontwerp. Het was ook slechts 41.5mm breed, en deze Super Avenger is veel moderner (en grotere). Als je mijn advies wilt, blijf weg van deze site! Ik ben gelukkig dat ik mijn horloge ontvangen en dat het in een stuk, maar het is niet de moeite waard!
Een blik op is echt een plezierige en uitstekende accent dat elke dame zou moeten hebben. Ze hebben niet alleen de klus te klaren als een uurwerk maar ze kunnen worden gewend aan een mode statement maken. U vindt in vele scenario gedragen door gals als sieraad of als functie van de kunstwerken. Horloges zijn bovendien gebruikt in de sport activiteiten attracties, in residentie en bovendien in te duiken in de eerste plaats de patronen die zijn H2O resistent. Dames zijn al accessorizing horloges voor meerdere meerdere jaren, afhankelijk van wat de uitgaven of zelfs de inhoud gewend om ze te maken.
De zaak ziet er scherper dan het is als het merk zorgvuldig zorgt ervoor om de randen te verzachten, zodat ze niet ruw of scherp. Voor de wijzerplaat, Breitling zich laten inspireren door een koppeling. Het complex ontwerp maakt gebruik van ten minste twee dozijn delen, elk met hun eigen hublot big bang replica en afwerking. Het is eigenlijk heel interessant om te kijken naar de wijzerplaat dicht ongetwijfeld een hoop werk ging in het perfectioneren van het. Metalen studs dienen als uur markers, waardoor het goed leesbaar. Helaas is er geen lume wijzerplaat. Is er een plek om te kopen goedkoop Breitling horloges? Ik bedoel, het is echt een horloges, maar niet alleen een model.
Een aardige man horloge is de meest geschikte versiering dat elke man kan veroorloven. Als je een serieuze zakenman zou je beter een klassiek horloge, of een sport versie voor actieve mensen te selecteren. Het maakt niet uit wat voor soort horloge u zou kiezen zou het je sociale status voor andere mensen te weerspiegelen. Houd in gedachten dat een mannelijke horloge is de primaire ding dat elke vrouw besteedt haar aandacht voor. Veel replica's zijn te vinden op jacob kijken replica websites. Tegenwoordig vrouwen kunnen ook een groot deel van het aanbod van vrouwelijke horloges die een integraal onderdeel van de garderobe van iedere vrouw zijn. bekijk meer nep rolex en chopard imperiale

2016年8月31日星期三

Zijn vrijdag de 13e Shop 13 van onze best verkopende merken Now!

Gelukkig vrijdag de 13e iedereen! Nog een paar uur en in het weekend is officieel hier. EWatches graag uw vrijdag vliegen met ongelooflijke deals. We maken vandaag je geluksdag, ter ere van vrijdag de 13e we hebben afgewaardeerd enkele van onze best verkopende merken. Winkel 13 van onze best verkopende merken en hebben een gelukkige dag. Blader door onze mannen horloges, vrouwen horloges en duiken horloges van merken, zoals Seiko, Invicta, Bulova, Swiss Army horloges, Zwitserse Legend, Stuhrling, Skagen horloges, Lucien Piccard, Glam Rock horloges, Citizen horloges, Movado, Jacques Lemans en Rotary horloges.
Geen pech hier bij eWatches.com , zijn we verspreiden ons geluk en liefde naar al onze vrienden en familie. Wij willen dat u geluk met onvergelijkbare prijzen voelen. Check out de heetste horloge trends van een aantal van onze bestselling horlogemerken. Onze top 5 watch trends nu bent 1. Rose Gold 2. Kleurrijke Riemen voor Spring 3. Diver horloges 4. Alles Invicta 5. Rubber horlogebandjes.
Wat horloge is het maken van je geluk deze vrijdag de 13e voelen?
bekijk meer horloge replicas en chopard gran turismo xl

2016年8月17日星期三

Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Horloge

Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Kijk voor specifieke Uw genieten, voor haar kopen een Manner horloge Als cadeautje Een stuk van de mode uitzicht is een geweldige stijl accessoire die meestal kan verbeteren van een vrouw bepaalde stijl. Als je wilt weten wat geschenk dat je moet investeren in voor je vriendin, dan kan een manier uurwerk een geschikt alternatief zijn. Niettemin, in de markt, zijn er een groot breed scala van beslissingen in verschillende modellen, modellen, stijlen, maten en kleuren. U wilt bewust naar de juiste één bepaalde halen te zijn. De blik op voor alle mensen van de Citizen horloge Enterprise behoudt de kenmerkende eer van het verkrijgen bereikte veel titels voor "1" in zijn vijfenzeventig jaar geschiedenis. Het bedrijf werd gestart in 1930 en kreeg de titel als een manier om aantrekkingskracht op de emoties van de drager. Dit was een gemeenschappelijk, egalitaire check out zijn - het in acht nemen voor alle burgers. Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Kijk Wat helpt om de Platinum horloge verdient bijzondere assortiment? Opmerkelijk check out fabrikanten plaats naar voren platina horloges ieder jaar in een bepaalde manier of een ander. Sommigen beginnen het als een unieke uitgave, terwijl andere mensen te beschouwen als commemoratory items naar een specifieke gebeurtenis. Waarom platina horloges zijn dus zeer goed achtervolgd door de hele wereld gerenommeerde horloges merken? Er moeten een aantal deugden in het hen verdient collectie. Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Horloge bekijk meer horloge en chopard happy sport

2016年8月14日星期日

Phosphor Heren MD012G Swarovski Mechanical Digital Watch

Phosphor Heren MD012G Swarovski Mechanical Digital Watch Substitutie Neem Bands - Het verkrijgen van de Absolute Finest Vervang Check out Bands Alternatieve uitchecken bands leiden tot een uitgebreide variëren van materialen en uitvoeringen. Zij behelzen ook een uitgebreide snelheid variëren en een groot aantal leveranciers. Dus welke typen ben je geïnteresseerd? Traditionele en Exquisite Vacheron Constantin Patrimonium Contemporaine Pocket Let Niet zo lang geleden, de Zwitserse luxe verfijnde uurwerken maker Vacheron Constantin gestart met een nieuwe fabrikant zakhorloge. Dit is eigenlijk de allereerste keer gezien het feit dat de vrijlating 1992's. 17 jaren zijn verstreken, ditmaal het model blijft een bestaand ontwerp dat een gemeenschappelijke en tijdloze inrichting omvat. Het is echt verdient onze langere tijd wachten om. Phosphor Heren MD012G Swarovski Mechanical Digital Watch Tag Vrouwen Check out - Cursus Elk evenement nu goedkoop voor u - De invoering van een Chic Diamond F1 Het nemen van een zoekopdracht op een vrouwtjes Tag Heuer Formulering één Watch. Het geven van een stukje geschiedenis opnemen in de creatie van een systeem 1 en hoe individuen kunnen nu beginnen om hun eigen meisjes Tag moeten genieten als een huidige of persoonlijk gebruik. Phosphor Heren MD012G Swarovski Mechanical Digital Watch bekijk meer horloges replicas en chopard happy diamonds

2016年5月24日星期二

Ik ben op weg naar New York deze maand? Mis niet de weergavetijd Exhibition

Eén van de horloge-industrie top tijdschriften, weergavetijd, is een tentoonstelling ontwikkeld in New York van een aantal van de meest invloedrijke horlogemerken in Amerika. De show is gewijd aan horloge verzamelaars en liefhebbers en zal op vrijdag wordt gehouden, 23 oktober (alleen 's avonds), en op zaterdag de 24e op elegante Gotham Hall in Manhattan.Meer dan 20 luxe horlogemerken, van internationaal gerenommeerde fabrikanten om up-and-coming onafhankelijken, zullen hun nieuwste uurwerken exposeren op de show. Sommige van de merken zal te zien zijn in de VS voor de eerste keer.
Gasten krijgen de gelegenheid om te zien en te proberen op horloges, evenals mengen met horloge kaderleden van het bedrijf, deskundigen uit het bedrijfsleven en collega-horloge liefhebbers hebben.
Het evenement begint met een VIP cocktail party op vrijdag de 23e, en gaat verder met een all-daagse sessie op zaterdag. Beide dagen zullen presentaties, horlogemaker demonstraties en nog veel meer kenmerken. Dus als u van plan te zijn in New York, kunt u de tentoonstelling te bezoeken. Tickets kunnen worden gekocht bij www.WatchTimeNewYork.com.
Bekijk meer imitatie rolex en breitling super avenger horloges

2016年5月18日星期三

Pierre Petit Heren P-804A Serie Le Mans Automatische Sunray wijzerplaat echt leder horloge

Pierre Petit Heren P-804A Serie Le Mans Automatische Sunray Dial Echt lederen horloge Waarom Schaf een Duplicate Observeer Reproductie horloges zijn beschikbaar voor een flink aantal grote fabrikant namen. Iedere keer dat een kenmerkende structuur wordt aangeboden om te kopen, er zeker van zijn dat u hun replica horloges zal gelijk in een paar maanden. Ze zijn beschikbaar voor een bescheiden prijs en er is absoluut geen verklaring waarom het model op de hoogte zou verhinderen sportieve hen. Er zijn tal van mannen en vrouwen die kunnen investeren in de authentieke punt, nog steeds die kiezen voor om te investeren in een duplicaat te genieten. Deze personen hebben een nieuwsgierigheid in het bezit van de ongelooflijk beste van beide even werelden. Nieuwe producten en verbeteringen in de Watch huidige markt voor Guys De te beginnen met horloges voor mannen was terug in de zeventiende eeuw gemaakt. Gezien het feit dat die tijd is het bedrijf is het brengen van nieuwe innovaties in de stijl en het ontwerp van deze horloges. De horloges maken ons terdege bewust over de tijden zo correct als versterking van de persoonlijkheid van de drager. Pierre Petit Heren P-804A Serie Le Mans Automatische Sunray wijzerplaat echt leder horloge Beslissen upon a Watch Band Wanneer u een cheque koopt dat je niet hoeft te genieten van het horloge band die daarmee gepaard gaat in de meeste gevallen. Het goede nieuws is, de producenten van kijken naar bands zijn geneigd om een ​​groot aantal beslissingen die in goede vorm je zicht confronteren hebben. Pierre Petit Heren P-804A Serie Le Mans Automatische Sunray wijzerplaat echt leder horloge Bekijk meer rolex nep en breitling chrono avenger horloges

2016年5月8日星期日

Breitling: Wat mij betreft - het is de "Flying B '!

Na het uitproberen van verschillende Breitling horloges in Zwitserland afgelopen zomer, was ik een beetje in de war over welke te kiezen. Dan, de verkoper bracht de nieuwe lijn van Breitling horloges opgeroepen Breitling for Bentley. Hebben altijd een fan van Bentley auto's geweest, had ik het gevoel dat een van deze het horloge voor mij zou zijn.

Breitling samen met Bentley om een ​​nieuwe lijn van horloges geïnspireerd door de verfijning en elegantie van deze wereldberoemde Britse automaker onthullen. De collectie omvat de Bentley Motors-serie, de GT en GMT racen modellen, een limited edition Mulliner Tourbillon, en drie versies van de Mark VI, maar mijn favoriet is de Flying B-serie.

Ter herdenking van het perfecte huwelijk tussen Breitling horloges en Bentley auto's, de "Flying B" serie combineert de bekende "gevleugelde B" Bentley mascotte met de legendarische reputatie van Breitling's bij vliegeniers, de luxe ingerichte Flying B collectie te maken. De gewelfde rechthoekige kast drukt de gedurfde originaliteit van beide bedrijven, die ook tot uiting in de gekartelde motief, gebeeldhouwd moeder-of-pearl uur markers en een uitgeslepen saffier kristal. De uitzonderlijke motorisering van dit uurwerk maakt gebruik van de chronometer gecertificeerde Breitling Calibre 25B zelfopwindende bewegingen, en de achterkant van de kast is gegraveerd met Bentley's legendarische Flying B.

Deze chronografen duidelijk beweren zichzelf als superieure uurwerken, met de aandacht voor detail en verbluffende esthetiek die onderscheid maken alle Breitling horloges. De Flying B chronografen zijn allemaal met de hand gemaakt door de Zwitserse ambachtslieden, en dat blijkt. Ik was vooral genomen door de subtiele lijnen van de zaak, stralende uur markeringen en ingelegd moeder-of-pearl Romeinse cijfers. Net als de auto's, kan de wijzerplaten worden aangepast met klassieke Bentley kleuren, zoals Royal Ebony, Silver Storm, duin en Neptunus. Al met al, de Flying B chronograaf heeft alle originaliteit en onderscheid dat Breitling en Bentley de beste merken in hun respectieve sectoren heeft gedaan.


Bekijk meer replicas horloge en breitling aeromarine horloges

2016年3月12日星期六

"The Little Tramp" verandert 100 - Chaplin voor altijd!



image beroemde Chaplin, fotohoffelijkheid-Musée-de-l'Élysée-Lausanne.jpg

Gisteravond hadden we de verschillende en interessante plezier van het bijwonen van een zeer ongebruikelijke tentoonstelling en filmvertoning in New York's Lincoln Center met Jaeger-LeCoultre . De tentoonstelling eert de 100-jarig bestaan ​​van het karakter van Charlie Chaplin's, The Little Tramp. Getiteld "Chaplin voor altijd!", De tentoonstelling is op de Furman Gallery aan de Film Society of Lincoln Center en is voorzien van tientallen foto's van Chaplin in zijn vele creatieve stages tijdens zijn opmerkelijke carrière als een van de grootste filmmakers van de 30 ste eeuw. De fototentoonstelling vertelt de beroemdste momenten uit zijn carrière en is samengesteld door de Muse'e de l'Elysée in Lausanne, Zwitserland -waar ongeveer 10.000 foto's bestaat uit de collectie. Foto's op de tentoonstelling in het Lincoln Center zijn onder andere beroemde beelden zoals Chaplin gieten zuur op een wekker, vast te houden terwijl het proberen om de tandwielen en de wielen draaien van een larger-than-life klok, en gelukkig dansen met nimfen.


Carmen Chaplin

In aanvulling op de tentoonstelling, grote kleindochter Carmen Chaplin (die we hebben geïnterviewd hiereerder) bood een screening van twee korte films produceerde ze: "A Time for Everything" en "The Innovators." Deze twee films zijn zeer verschillend van elkaar in toon, concept, beroep, beelden en nog veel meer. One, Chaplin zegt, werd geïnspireerd door de geboorte van haar dochter en door de manier waarop er is een zekere tijd voor alles; de andere werd geïnspireerd door oude familiefilms ze keek opgroeien en hoe ze hadden altijd humor in hen. Het onderzoek was een bijzondere evenement mede mogelijk gemaakt door Jaeger-LeCoultre, die betrokken is geweest bij de wereld van het filmmaken voor meerdere jaren, als de vaardigheden en beheersing van detail van zowel de uurwerken en filmmaken zwaluwstaart prachtig. De "Chaplin voor altijd! 'Tentoonstelling is op het Film Society of Lincoln Center tot 4 mei 2014.


Bekijk meer replica Zwitserse en horloges tag heuer monaco/monza

2016年3月11日星期五

Pittsburgh Panthers Executive dameshorloge met parelmoer Dial

Pittsburgh Panthers Executive dameshorloge met parelmoer Dial nodig Geniet? Er zijn heel wat redenen waarom mensen hebben behoefte aan een te genieten. De allereerste doel en waarschijnlijk meest vitale is dat de horloges zijn een noodzaak. Mensen moeten vaak worden uitgerust te hebben om de tijd niet uit wat lopen van het dagelijks leven zijn ze in hoogte Ultrasone reiniging van Sensitive Horloge secties -. Een Noodzakelijke Doel mensen koesteren horloges en sommige hebben zelfs een emotionele band met hun horloges zo aanzienlijk, zodat de horloges te zetten in onvervangbaar. In te kopen om ze te onderhouden eigenaren gaan tot ernstige lengtes, zoals het handhaven van de horloges volledig vrij van stof en het observeren van dat zij zich in het functioneren situatie door middel van het jaar. Een observeren symboliseert hun ontwerp en verliesrekening en die garandeert dat de check-out krijgt de allerbeste positieve aspecten en typische reiniging en onderhoud. Panthers Pittsburgh Executive dameshorloge met parelmoer Dial Armani Check out voor Volwassen mannen - Creatie & Made aan de Verschillende Soorten Mannetjes kunnen vervullen terdege bewust mensen willen vaak hun eigen model-bewering te maken aan hun personas en voorkeuren te onthullen. Een Armani horloge voor mannen van nature meer functioneel en gestructureerd als in vergelijking met de horloges voor vrouwen, die veel meer op het ontwerp en stijl dan over de werkzaamheid richten. Relaxed verfijning in echt een heel uitdagende eigenschap op te nemen, maar een Armani slaagt met succes aan de gestelde voorwaarden in dit verband te vervullen. Pittsburgh Panthers Executive dameshorloge met parelmoer Dial Bekijk meer replica Zwitserse en patek philippe nuovo stile horloges

2016年3月6日星期日

PIERRE CARDIN Vrouwen Silver-tone Quartz Bracelet Watch met ronde zwarte wijzerplaat. Model: PC4035WB

PIERRE CARDIN Vrouwen Silver-tone Quartz Bracelet Watch met ronde zwarte wijzerplaat. Model: PC4035WB Diesel Watches: De historische verleden van een Terrific Horloge Diesel horloges zijn één van de meest populaire en trendy horloges rondom. Als u wilt een persoon te krijgen voor de door uzelf dan hier vermeld is een snelle geschiedenis, zodat je veel meer over wat u heeft kunnen begrijpen. Enorme Classy Men's View Volwassen mannetjes hebben slechts enkele factoren waarmee zij kunnen Accessorize zelf. Ze kunnen modelleren met ontzagwekkende blikken, geurende parfums en vooral met mannelijke pols units. Voor dit soort factoren, zijn verschillende rassen van Heren horloge de bedoeling van alle grote fabrikanten. Deze onderdelen voor jongens zijn direct beschikbaar in hoofdzaak eenvoudiger vorm in vergelijking met dames. PIERRE CARDIN Vrouwen Silver-tone Quartz Bracelet Watch met ronde zwarte wijzerplaat. Model: PC4035WB Uitgebreide leer-based manchet Geniet van een uitgebreide lederen manchet te observeren is een polshorloge dat het gebruik van een zeer breed lederen band maakt, in de plaats van de aangepaste band die wordt over het algemeen dunner dan de confrontatie. Deze langdurige en bijzonder stijlvolle horloges kunnen worden verkregen uit tal van verschillende plekken. PIERRE CARDIN Vrouwen Silver-tone Quartz Bracelet Watch met ronde zwarte wijzerplaat. Model: PC4035WB Bekijk meer replica horloge en breitling horloges

2016年2月13日星期六

Nog steeds iconische en herkenbare - Omega Speedmaster Moonwatch Co-Axial Chronograph

Tal van horloges zijn echt versleten breed, probeer niet te eisen zijn beroemd omdat de Omega Speedmaster Moonwatch.

De Speedmaster werd uitgebracht in 1957 en werd opgericht net als een sport- en raceauto chronograaf samen met partnership Omega omdat de officiële tijdwaarnemer bij de Olympische Spelen. Het was de hand wond Omega Calibre 321, geproduceerd in 1946 door Albert Piguet van Lemania, het was in 1932 overgenomen door Omega's moederbedrijf, SSIH informeren. Het model werd gekenmerkt door een 12-uurs, triple-register chronograaf lay-out, koepelvormige Hesaliet zeer (plexiglas), en contrast indexen.

Vlak voor de Gemini IV ruimtemissie, werd de Omega Speedmaster Professional blootgesteld aan een heleboel strenge tests afgerond door NASA zoals temperatuur, zuurstof, shock, versnelling, druk, trillingen en lawaai. Tegenover merken bijvoorbeeld Rolex horloge, Breitling en Longines - de Omega Speedmaster, die aangevuld met snelheid voordelen van ongeveer 5 seconden per dag, werd geselecteerd.

In 1965 werd de Omega Speedmaster gedragen tijdens het gebruik van Gemini IV ruimtemissie, dat was NASA's tweede bemande ruimtevlucht, en vooral de eerste ruimtewandeling door een Amerikaan. De volgende Apollo 11 missie, in 1969, was duidelijk de breed gebruikt, omdat het symbool voor de eerste mens een wandeling in de maan. Hierdoor is de Speedmaster verwierf de Moonwatch aanwijzing.

Een geweldige feit, vaak overschaduwd tijdens het gebruik van de Speedmaster het gebruik met behulp van de eerste maanlanding, is het van cruciaal belang tijdens het gebruik van re-entry in de Apollo 13 neemt space shuttle. In 1970, na de Apollo 13 werd verlamd tijdens het gebruik van de breuk in de service module zuurstoftank, Jack Swigert's Speedmaster werd berucht ervaren in precies de tijd de kritieke 14 seconden Mid-Course Correction 7 Burn (re-entry timing), waardoor voor uw bemanning veilige terugkeer.

De Speedmaster Professional is nog steeds een van de vele horloges gekwalificeerd door de NASA voor de ruimtevaart.

Voor 2011 introduceerde Omega een geheel nieuwe variant binnen de Moonwatch. De organisatie-nieuwe Omega Co-Axial Chronograph niet een zeer handmatig wond beweging zoals de ene gedragen door Buzz Aldrin op de maan in 1969, noch misschien is er het onbreekbaar Hesaliet zeer, triple register chronograaf lay-out of misschien wel de 40 mm - 42 mm bij een diameter (op basis van die oudere versie), blijft onmiskenbaar een Speedmaster Moonwatch.

De organisatie-nieuwe moderne Moonwatch bevat nu een 44,25 mm diameter stalen kast, een krasbestendig convex saffierglas met anti-reflecterende behandeling aan de zijkanten samen met een merknaam nieuwe twee register chronograaf lay-out die de hoeveelheid van enkele uren en minuten mixen tot één subdial. De Lume wordt markeringen en handen verschijnen als de eerste.

Afgezien van de iets nieuw design, is de meest effectieve verandering toe te voegen Omega nieuwe kwaliteitsnormen 9300, COSC chronometer in licentie, in-house zelfopwindende beweging met kolom-wheel-mechanisme en Omega's eigen Co-Axial drukpunt. Het maakt gebruik van high-tech plastic balans-veer over de vrije geveerde balans, samen met twee vaten (waardoor voor vrijwel elke 60-uur energiereserve) gemonteerd in serie en automatische ontbinding in de richtingen (de meeste automaten wind enkele reis) te verminderen kronkelende tijd. De beweging, die zichtbaar is met een convex saffierglas zaak terug, voorzien van een rhodium plated afwerking met exclusieve golven Genève in arabesk.

Meer dan de helft 100 jaar binnen de oorspronkelijke introductie, de Speedmaster Moonwatch blijft meest legendarische en identificeerbaar van Omega modellen potentie de meest herkenbare chronograaf horloge ooit.


Bekijk meer replicas horloge en breitling aeromarine horloges

2016年1月25日星期一

Daarom verwerven Swiss Replica View?

De hele wereld is het ervaren van een oceaan van de voortgang met behulp van moderne headways in de meeste aspecten van het uiterlijk van het leven. Alles wordt complexe en goedkoper dan alle voorafgaande momenten worden. Replica horloges zijn overal rond de wereld van vandaag. Dit zeggen imitatie is bij iedereen bekend.
Moeten die highend extravagantie Zwitsers horloge op uw eigen handpalm toch de aanschaf van een replica van een fijnere alternatief. Ja, dit is de zekerheid. Deze bit is dat materialistische horloges communiceren een sticker dat is verleden om de kosten van te dragen voor een standaard persoon. Horloges zoals andere Zwitserse horloges Rolex of en zo zijn deze merken elk een fortuin in doelen. Deze horloges zijn echt gemaakt voor een groot deel groep. Meer worden bediend door ze in iemands zelfbeeld stimuleren in plaats van het doen van haar elementaire werk.
Een ware blauwe vender van een replica luxe horloge kan u adviseren oprecht dat ze niet de kleinste aanraking dochteronderneming met de eerste producent, of zou kunnen zijn de replica extravagantie horloge op de markt gebracht als een speciale. Ze zullen je niet vertellen dat het niet onder de garantie van de horlogemaker die is authentiek en is een replica van de primaire of blikje administratie en componenten worden gekregen van uw eerste horlogemaker.
De laatste tijd, een aanval in Japan gecreëerd decimering en de herverdeling van het paar enkele replica horloges. Sommigen waren replica's van vorige modellen van horloges, niettemin vaak; vervalsers gewoon leveren klonen van de meer bestaande stijlen. Terwijl een replica luxe horloge een aantal bouwers van goede uurwerken zou kunnen beledigen, zij erkennen de straatverkopers eerlijk genoeg om de horloges te brengen zijn niet legitiem. Merkte horloges zijn bedoeld om te worden gemaakt met een dure materiaal en zijn gemaakt van verbazingwekkende ruwe inhoud, de reden waarom wordt deze voortdurend verkocht tegen hoge kosten. Toch aan de andere hand het is over het algemeen niet van cruciaal belang de kopie horloges kunnen gemakkelijk leveren slechte uitvoering en kwaliteit Bekijk meer rolex Zwitserse en breitling colt horloges

2016年1月21日星期四

IWC Vintage Portofino Hand-Wound Horloge

De Portofino draagt ​​een maanfaseweergave, saffierglas zaak en terug te maken van het horloge zichtbaar van alle kanten, 46 mm in diameter en 11 mm in de hoogte. U kunt ook genieten van waterdichtheid tot drie bar en een 46-uur gangreserve bij het stuk volledig is gewikkeld.
IWC gaat er prat op het creëren van top kwaliteit uurwerken die ze zeggen illustreert extravagantie in eenvoud en het Portofino is precies dat. Van de slanke draaiknop om de maan fase display en horlogebandje kan het Portofino direct toe te voegen een vleugje elegantie en glamour aan uw garderobe, terwijl de resterende pretentieloos en low-key. Heren zullen houden van de uitstraling en de eenvoud van de Portofino en velen zullen vinden dat ze echt genieten van kronkelende het stuk en niet vinden het vervelend helemaal zoals sommigen zou vermoeden.
De IWC Vintage Portofino Hand-Wound horloge zou een prachtig cadeau voor jezelf of een familielid die echt waardeert de eenvoud en de tijdloze elegantie van de IWC en hand-wond uurwerken te maken.
Bekijk meer replicas horloges en breitling avenger seawolf horloges

2016年1月18日星期一

Minneapolis vrouw verluidt samengespannen om stiefmoeder doden


Een 39yearold Minneapolis vrouw wordt beschuldigd van het proberen om iemand in te huren om haar stiefmoeder te doden, zodat ze een $ 4.000.000 erfenis aanspraak zou kunnen maken uit de nalatenschap van haar overleden vader. vandaag. Ze wordt beschuldigd van samenzwering tot firstdegree moord, een misdrijf bestraft met maximaal 20 jaar in de gevangenis te plegen.
Roitenberg vermeende regeling kwam aan het licht toen een informant benaderd rechtshandhaving op 11 maart op de kosten, maar als Gail Fiskewold van Finlayson in een huiszoekingsbevel.
Volgens documenten ingediend in verband met de staat Bureau of Investigation Criminal Aanhouding's:
De informant het opzetten van een vergadering 13 maart tussen Roitenberg en een undercover-agent die zich voordeed als huurmoordenaar. Roitenberg vertelde de agent dat Fiskewold geërfd van haar vader gehele $ 8.000.000 landgoed. Ze zei dat als Fiskewold stierf, zou zij en haar zus het geld te krijgen.
In een reeks van contacten opgenomen op audio en video, Roitenberg vertelde de agent dat ze $ 40.000 zou betalen om Fiskewold gedood. Ze vertelde hem dat ze hem kon sieraden geven en een Rolex horloge als onderpand tot ze kreeg haar erfenis. Toen de agent bezorgdheid geuit over Roitenberg vluchten, ze verhoogde de geplande betaling aan $ 45.000 in contanten.
De undercoveragent ontmoette Roitenberg bij haar flat op maandag. Ze gaf hem $ 200 tot een jachtgeweer kopen voor de moord.
Bekijk meer rolex kopie en breitling black bird horloges

2016年1月14日星期四

Smart horloges: populairder dan ooit

Volgens een studie van Juniper Research, een toonaangevende High-Tech analist, slimme horloges zijn populairder dan ooit. De Juniper experts verwachten verkoopcijfers van 36 miljoen slimme horloges per jaar. Dit is inderdaad een snelle stijging. Op dit moment slechts ongeveer een miljoen slimme horloges worden verkocht per jaar.
Functionaliteit is een enorme verkoop functie. De gebruikers vooral als extra functies, zoals sport blogs en girale betalingen.
. Een belangrijke groeifactor is Apple en Samsung Hun aantal patenten in de fiel van slimme horloges toegenomen in de afgelopen jaren - dat is een duidelijk teken.
Zal Smart horloges zijn een dag populairder dan horloges gemaakt in Zwitserse Absoluut geen -. Zegt het rapport van Juniper Smart horloges zal altijd een niche-product En zoals altijd de prijs die beslist over de toekomst van het product Multi-functionele-horloges zal genereren ... premium prijzen. Eenvoudige slimme horloges zoals Pebbles of Sony zal worden gevonden in laag naar prijssegment mid-range.
WearIt
Bekijk meer replicas horloges en breitling avenger seawolf horloges

2016年1月11日星期一

Het is Klanten Tevredenheid Days At eWatches.com

Het is Klanten Tevredenheid Dagen bij eWatches.com en er is geen beter moment dan nu om te profiteren van de deep-discounted besparingen die u op veel van vinden de meest gewilde horloges voor mannen en vrouwen van Michael Kors, Glam Rock, BCBG Zwitserse Legend, Kenneth Cole, Invicta, Seiko, Lacoste, Casio, Luminox, Emporio Armani, Skagen en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar een tempo instelling mannen chronograaf of een trendy damesmode horloge, zult u alleen de stijl die u zoekt tijdens deze week durende evenement. Er zijn verdeeld tweede digitale horloges, automatische uurwerken, slanke en slank design, skelet stijlen, duiken modellen en kleding horloges ... allemaal op besparingen tot 90% of meer.
SL-10008-01 De Zwitserse Legend Heren Expedition horloge is een van de populaire keuzes te zien in de verkoop. Dit Sterk uitgesproken duikhorloge heeft een Strapping roestvrij stalen behuizing en high-performance Zwarte siliconen band. Het eenrichtingsverkeer Roterende bezel met afgeschermde Markers Surrounds de zwarte wijzerplaat met lichtgevende handen en zilver tone uur markers.
Functies zijn onder meer de kwaliteit Zwitsers quartz uurwerk voor tijdwaarneming nauwkeurigheid en een vergrendeling schroef-down kroon en de zaak terug voor waterdichtheid tot 200 meter. Het horloge is 46mm in diameter en 13 mm dik.
Gratis verzending is opgenomen op alle binnenlandse Kijk aankopen bij eWatches.com Tijdens Klanten Tevredenheid Days. Bekijk meer rolex nep en breitling chrono avenger horloges

2016年1月10日星期日

Ed Hardy Heren FU-LK Fusion Groen Horloge

Ed Hardy Heren FU-LK Fusion Green Kijk Prime vijf Vertrek Fabrikanten Seiko horloges zijn nieuwe waarden van de tijdwaarneming te stellen, gezien het feit dat de aanvang heeft het aankomen met een flink aantal verbeteringen. In het jaar 1956, maar kwam met het om te beginnen met polshorloge dat werkte op zelf-wikkeling know-how. Hier krijg je een horloge dat Voldoet uw levensstijl Een genieten is iets heel prive aan de drager, en als je slechts één zul je op dit moment een gevestigd model in het hoofd. Toch, je manier van leven zal een enorme functie in het observeren die u hieronder selecteert een paar manieren die je manier van leven een impact hebben op uw keuze Ed Hardy Heren FU-LK Fusion Green Kijk Opgelost zal hebben - .. De Thriller van de Queen's Geniet van meer dan twintig -5 decennia terug het horloge diefstal van de eeuw nam gezet in de LA Mayer Museum voor Islamitische Kunst, onder het adres van de duisternis. Toen de bewakers ontwaakte de toekomst morgen waargenomen ze een scène van bloedbad, met een matras, voedingsmiddelen en fragmenten van tentoonstelling voorwaarden verspreid boven de grond. 106 klokken belandde gestolen, waaronder de Marie Antoinette Breguet horloge, in het bezit van veel uurwerken autoriteiten om de belangrijkste kijken op elk moment gedaan. Nu is hersteld, maar waarom heeft het mysterie verwerven zo lang tot Ed Hardy Heren FU-LK Fusion Groen Horloge verhelpen? Bekijk meer rolex imitatie en breitling chrono matic horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex