replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年5月16日星期三

Wireless Magic: Bang & Olufsen's nieuwe Beoplay E8 oordopjes

Beoplay E8 oordopjes
Bang & Olufsen heeft zojuist de Beoplay E8 onthuld , een super chic paar draadloze oordopjes, die beloven dezelfde indrukwekkende geluidskwaliteit te leveren die we gewend zijn van het veelgeprezen Deense bedrijf. Deze oordopjes zijn geprijsd voor $ 299 en vormen een sterk alternatief voor Apple's $ 159 AirPods, met maximaal vier uur afspelen op een enkele lading.
De E8 Bluetooth-oortelefoons zijn gemaakt van aluminium en polymeer, waardoor ze water- en stofdicht zijn. Elke oortelefoon heeft een aanraakoppervlak dat vingertipgebaren ondersteunt om muziek af te spelen, te pauzeren, op te nemen en te veranderen volume. Hoe cool is dat?
Beoplay E8 oordopjes
De Beoplay E8-set heeft een aantal grote schoenen om te vullen, omdat fans van het merk meestal dol zijn op geluiden van hoge kwaliteit om hun trommelvliezen binnen te vallen, maar deze kleine oordopjes worden blijkbaar geleverd met een 5,7 mm elektro-dynamische luidspreker met 16 Ohm impedantie en een 20 - 20.000 Hz frequentiebereik, dus dat zou de slag kunnen slaan. Met de bijbehorende app kunnen gebruikers individuele geluidsprofielen aanpassen op Android- en iOS-apparaten, evenals de Apple Watch.
Verkrijgbaar in zwart of houtskoolzand, vanaf 12 oktober zullen deze coole oordopjes waarschijnlijk andere oordopjesmakers uitdagen om hun producten te verbeteren en de trend bij te houden. Het draait allemaal om het luisteren van je favoriete deuntjes op de best mogelijke kwaliteit, terwijl het er allemaal cool en stijlvol uitziet. Wie zou daar nee tegen kunnen zeggen?
Beoplay E8 oordopjes
Bekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex