replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年2月25日星期日

Review: Analyse van de Andre Belfort Sirène

Vandaag hebben we voor u het bewijs van een heel speciaal horloge. De Sirène, een prima automatisch horloge van het huis André Belfort
Zoom_AB_7110_weissVerpakking en eerste druk
De Sirène de André Belfort in goud / zwart, wordt verpakt verpakt in een zeer compacte gewatteerde kartonnen doos. Sirène zelf wordt gepresenteerd in een zeer dunne doos (voor cadeau) in het zwart. In het vak naast het horloge zit een zeer hoogwaardige plastic kaart voor de garantie en een complete, maar gemakkelijk te begrijpen, handleiding. Dit pakket weerspiegelt een zeer verfijnde uitstraling en verhoogt ongetwijfeld de kwaliteit van de Sirène de André Belfort. 
Kwaliteit en afwerking
De Sirène is van hoge kwaliteit en wordt aangedreven door een automatisch gekalibreerde André Belfort ETK 6702. Het horloge heeft een keramisch lichaam van indrukwekkende kwaliteit met een roestvrijstalen basis. Evenzo is de riem gemaakt van bestendig keramiek. Het krasbestendige saffierglas maakt het horloge af. Over het algemeen is de Sirène de André Belfort indrukwekkend. 
Functionaliteit en dagelijks gebruik
In onze tests heeft de Sirène de André Belfort ons ten volle overtuigd. Dankzij de krasbestendigheid van het saffierglas en de stevige behuizing van roestvrij staal en keramiek, waren onze dagelijkse en sportieve tests geen probleem voor de nobele Sirène. 
conclusie
We zijn erg onder de indruk van de resultaten van de tests van Sirène de André Belfort. We zijn zo onder de indruk dat we alleen van dit juweel kunnen zeggen dat het ten zeerste wordt aanbevolen. Chique en elegant, maar nog steeds robuust en geschikt voor dagelijks gebruik. De Sirène de André Belfort is een uitstekend horloge.
Bekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex