replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年1月14日星期日

11 Okt Jules Audemars Minute Repeater Supersonnerie Van Audemars Piguet

Dit is de Jules Audemars Minute Repeater Supersonnerie van Audemars Piguet, de complicatie die zal worden gepresenteerd op de volgende Internationale Salon van Haute Horlogerie (SIAR) in de stad Mexico-Stad. De Jules Audemars Minute Repeater Supersonnerie is een duidelijk voorbeeld van de hoge mate van complicaties waarmee dit merk gewend is te werken, wat in dit geval zijn historische wortels met deze kleine repeater laat zien. Het vertegenwoordigt klassieke aspecten tegelijk met innovatie. Zijn uiterlijk lijkt niet veel te zeggen, maar in zijn interieur is het waar de nauwgezetheid van het werk dat het personeel van de fabricage van Les Brassus kan doen, wordt aangetoond; laten we het in detail bekijken.
Elk esthetisch aspect dat we in dit horloge zien, toont een deel van zijn historische wortels, maar wanneer we dit stuk voor ons hebben, beseffen we dat het nieuw en hedendaags is. De wijzerplaat is gemaakt van blauw emaille met een rookachtige afwerking, op dezelfde manier als een historisch merkhorloge. Het is een van de minuut repeaters die behoren tot de historische collectie van Audemars Piguet, een miniatuur hangende klok met de blauwe email-doos geproduceerd in 1892. Bij deze gelegenheid is het verschil gemarkeerd door het gebruik van Romeinse cijfers als uur markers.
Audemars_Piguet_Jules_Audemars_3











Wanneer we de naam horen van Audemars Piguet, komen velen van ons zijn meest relevante creatie van deze tijd voor de geest; Het is duidelijk dat ik het heb over de Royal Oak. Als een bedrijf met zoveel geschiedenis dit in het openbaar kan produceren, is omdat innovatie een onderdeel is van hun dagelijks leven.
De minutieuze repeaters die met de hand zijn gemaakt, waren een van de sterke punten van dit bedrijf sinds de oorsprong in 1875, maar zoals we weten, is dit merk niet tevreden met het nadenken over wat het in het verleden heeft gedaan. In 2016 presenteerden ze een minuut repeater met een hogere akoestische intensiteit, met een duidelijke en aanhoudende toon. Ze slaagden erin drie nieuwe technologische ontwikkelingen en gepatenteerde innovaties op het gebied van sonar te realiseren. Ik herinner me de dag waarop ze me die conceptwatch lieten zien en hoe de vertegenwoordiger van het merk enig wantrouwen toonde in het zo veel laten zien aan mij dat ik het niet eens in mijn handen had. Het was me vrij duidelijk dat dat horloge een aantal geheimen verborg, ik bedoel de innovaties die Audemars Piguet op dit gebied heeft gedaan en die ik je nu ga vertellen.
De Jules Audemars Minute Repeater Supersonnerie is het eerste voorbeeld van deze nieuwe technologie toegepast op een klassieke ronde-kastklok sinds de presentatie van de Royal Oak Concept in 2016. Het resultaat is een ongekende akoestische prestatie, die een verfijnde geluidskwaliteit met tonen biedt helder en harmonisch dat alleen te zien was in sommige hedendaagse polshorloges met een herhaling van minuten.
Audemars_Piguet_Jules_Audemars_2











Audemars Piguet kan dit uitvoeren dankzij een methode van pre-voorbereiding van het staal om de structuur van de gong te creëren en zo een uniek geluid te bereiken, door middel van een wetenschappelijk systeem van het uitvoeren van doelen, volgens de lengte en stijfheid van de materiaal. Op deze manier is het mogelijk om te anticiperen op de uiteindelijke prestaties van het staal dat door de horlogemakers wordt gebruikt om deze gongs te maken , en om de juiste toon en harmonie te perfectioneren. Het resultaat van dit proces is een uniek geluid van precisie.
El segundo gran secreto es el tratamiento de la caja, que evita la absorción del sonido y más bien lo amplifica. Según la forma tradicional de hacer los repetidores de minutos, los gongs son fijados a una placa principal. Audemars Piguet ha decidido unirlos a un nuevo dispositivo, que se extiende por el movimiento y actúa como caja de resonancia. Al hacer esto el sonido se amplifica como si fuese el cuerpo de una guitarra enriqueciendo la calidad del sonido, de los tonos y la amplificación.
De derde innovatie van Audemars Piguet op dit gebied verwijst naar de impactcontroller, die opnieuw is ontworpen. Dit nieuwe apparaat bepaalt het ritme van de reeks uren, kwartalen en minuten. Het verankeringssysteem is flexibeler en wordt een schokdemper die ongewenste ruis elimineert, waardoor slechte frequenties worden verminderd, wat resulteert in een helderdere en schonere toon.
De Audemars Piguet Jules Audemars Minute Repeater Supersonnerie wordt geleverd in een platinegeval van 43 mm dat tot 20 meter lekdichtheid kan ondersteunen.
Audemars_Piguet_Jules_Audemars_1









Het heeft de fabricagebeweging 2944 die 72 uur gangreserve biedt bij een frequentie van het stuur van 3 Hz, 21.600 trillingen per uur, en heeft in totaal 354 componenten. Op zijn bol van blauw email, gerookt, indicatoren en Romeinse cijfers van wit email en witgouden naalden.
Onder zijn functies moet ik de herhaling van minuten, uren, minuten en kleine seconden benadrukken. Voor de riemoptie brengt het merk ons ​​een dunne met de hand gestikte alligatorriem met een platina vouwsluiting. Het heeft een geschatte prijs van € 282.500 + btw.

Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex