replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年7月5日星期四

Luxe horloges en Chinees Nieuwjaar: tijd om te galopperen

Vacheron Constantin heeft twee modellen gemaakt met slechts 12 exemplaren van elk.
De twee horloges, met een eenvoudige wijzerplaat maar volgens hun onmetelijke knowhow werken, zijn gewoonweg prachtig.
De bamboe bladeren bevestigd aan de wijzerplaat omringen een paard in reliëf, uiteraard opgevat met de hand. De eerste editie is in roze goud en de tweede in platina, met zowel een alligatorriem uit de Mississippi. We herkennen de kunst van Vacheron Constantin; een van de meest erkende meesters horlogemakers.
Chinees Nieuwjaar Vacheron Constantin 2014 Jaar van het paard
vacheron constantin DE LEGENDE VAN DE CHINESE DIERENRIEM - JAAR VAN HET PAARD.
vacheron constantin DE LEGENDE VAN DE CHINESE DIERENRIEM - JAAR VAN HET PAARD
vacheron constantin DE LEGENDE VAN DE CHINESE DIERENRIEM - JAAR VAN HET HORSE2
Deze twee horloges hebben ook een verzameling van al prachtige ambachten verrijkt.

Chopard en zijn unieke wijzerplaat

Chopard deed een beroep op de grote kunstenaar Kiichiro Masumura voor het creëren van een unieke wijzerplaat, met een lakverf. Chopard combineert voorouderlijk vakmanschap met geavanceerde Zwitserse uurwerken met dit fantastische kunstwerk dat het Chinese astrologische teken van het paard viert.
chopard-jaar van het Chinese nieuwjaarspaard

Jaquet Droz en de Ateliers d'Art horloges

Laten we eindigen deze ontdekking horloges Art Workshops van Jaquet Droz , een huis te gerenommeerde horloge-geassocieerd met ambachten. 3 horloges aldus gecreëerde, aangepast tot 88 kopieën met scherpe technieken, zoals etsen, schilderen en Grand Feu emaille.
Bovendien was Jaquet Droz de eerste horlogemaker die uurwerken voor de Chinese markt ontwierp.
Het paard, edel dier die man vergezelt altijd symbool van energie en vrijheid is goed vertegenwoordigd. Met twee zuivere Arabische bloed geschilderd op ivoor wijzerplaat van de Petite Heure Minute 39mm, met een Mustang op de Petite Heure Minute 43 mm, en tenslotte met een paard dat zich op zijn achterste benen op de Chinese muur achtergrond gesneden en verweerde hand op een wijzerplaat parel om naar te kijken Petite Heure Minute 41mm.
 Aquet-Droz-grote-uur-minuut-horses_1
Jaquet-Droz-grote-uur-minuut-horses_3
Bekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

2018年5月16日星期三

Wireless Magic: Bang & Olufsen's nieuwe Beoplay E8 oordopjes

Beoplay E8 oordopjes
Bang & Olufsen heeft zojuist de Beoplay E8 onthuld , een super chic paar draadloze oordopjes, die beloven dezelfde indrukwekkende geluidskwaliteit te leveren die we gewend zijn van het veelgeprezen Deense bedrijf. Deze oordopjes zijn geprijsd voor $ 299 en vormen een sterk alternatief voor Apple's $ 159 AirPods, met maximaal vier uur afspelen op een enkele lading.
De E8 Bluetooth-oortelefoons zijn gemaakt van aluminium en polymeer, waardoor ze water- en stofdicht zijn. Elke oortelefoon heeft een aanraakoppervlak dat vingertipgebaren ondersteunt om muziek af te spelen, te pauzeren, op te nemen en te veranderen volume. Hoe cool is dat?
Beoplay E8 oordopjes
De Beoplay E8-set heeft een aantal grote schoenen om te vullen, omdat fans van het merk meestal dol zijn op geluiden van hoge kwaliteit om hun trommelvliezen binnen te vallen, maar deze kleine oordopjes worden blijkbaar geleverd met een 5,7 mm elektro-dynamische luidspreker met 16 Ohm impedantie en een 20 - 20.000 Hz frequentiebereik, dus dat zou de slag kunnen slaan. Met de bijbehorende app kunnen gebruikers individuele geluidsprofielen aanpassen op Android- en iOS-apparaten, evenals de Apple Watch.
Verkrijgbaar in zwart of houtskoolzand, vanaf 12 oktober zullen deze coole oordopjes waarschijnlijk andere oordopjesmakers uitdagen om hun producten te verbeteren en de trend bij te houden. Het draait allemaal om het luisteren van je favoriete deuntjes op de best mogelijke kwaliteit, terwijl het er allemaal cool en stijlvol uitziet. Wie zou daar nee tegen kunnen zeggen?
Beoplay E8 oordopjes
Bekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

2018年2月25日星期日

Review: Analyse van de Andre Belfort Sirène

Vandaag hebben we voor u het bewijs van een heel speciaal horloge. De Sirène, een prima automatisch horloge van het huis André Belfort
Zoom_AB_7110_weissVerpakking en eerste druk
De Sirène de André Belfort in goud / zwart, wordt verpakt verpakt in een zeer compacte gewatteerde kartonnen doos. Sirène zelf wordt gepresenteerd in een zeer dunne doos (voor cadeau) in het zwart. In het vak naast het horloge zit een zeer hoogwaardige plastic kaart voor de garantie en een complete, maar gemakkelijk te begrijpen, handleiding. Dit pakket weerspiegelt een zeer verfijnde uitstraling en verhoogt ongetwijfeld de kwaliteit van de Sirène de André Belfort. 
Kwaliteit en afwerking
De Sirène is van hoge kwaliteit en wordt aangedreven door een automatisch gekalibreerde André Belfort ETK 6702. Het horloge heeft een keramisch lichaam van indrukwekkende kwaliteit met een roestvrijstalen basis. Evenzo is de riem gemaakt van bestendig keramiek. Het krasbestendige saffierglas maakt het horloge af. Over het algemeen is de Sirène de André Belfort indrukwekkend. 
Functionaliteit en dagelijks gebruik
In onze tests heeft de Sirène de André Belfort ons ten volle overtuigd. Dankzij de krasbestendigheid van het saffierglas en de stevige behuizing van roestvrij staal en keramiek, waren onze dagelijkse en sportieve tests geen probleem voor de nobele Sirène. 
conclusie
We zijn erg onder de indruk van de resultaten van de tests van Sirène de André Belfort. We zijn zo onder de indruk dat we alleen van dit juweel kunnen zeggen dat het ten zeerste wordt aanbevolen. Chique en elegant, maar nog steeds robuust en geschikt voor dagelijks gebruik. De Sirène de André Belfort is een uitstekend horloge.
Bekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

2018年1月14日星期日

11 Okt Jules Audemars Minute Repeater Supersonnerie Van Audemars Piguet

Dit is de Jules Audemars Minute Repeater Supersonnerie van Audemars Piguet, de complicatie die zal worden gepresenteerd op de volgende Internationale Salon van Haute Horlogerie (SIAR) in de stad Mexico-Stad. De Jules Audemars Minute Repeater Supersonnerie is een duidelijk voorbeeld van de hoge mate van complicaties waarmee dit merk gewend is te werken, wat in dit geval zijn historische wortels met deze kleine repeater laat zien. Het vertegenwoordigt klassieke aspecten tegelijk met innovatie. Zijn uiterlijk lijkt niet veel te zeggen, maar in zijn interieur is het waar de nauwgezetheid van het werk dat het personeel van de fabricage van Les Brassus kan doen, wordt aangetoond; laten we het in detail bekijken.
Elk esthetisch aspect dat we in dit horloge zien, toont een deel van zijn historische wortels, maar wanneer we dit stuk voor ons hebben, beseffen we dat het nieuw en hedendaags is. De wijzerplaat is gemaakt van blauw emaille met een rookachtige afwerking, op dezelfde manier als een historisch merkhorloge. Het is een van de minuut repeaters die behoren tot de historische collectie van Audemars Piguet, een miniatuur hangende klok met de blauwe email-doos geproduceerd in 1892. Bij deze gelegenheid is het verschil gemarkeerd door het gebruik van Romeinse cijfers als uur markers.
Audemars_Piguet_Jules_Audemars_3











Wanneer we de naam horen van Audemars Piguet, komen velen van ons zijn meest relevante creatie van deze tijd voor de geest; Het is duidelijk dat ik het heb over de Royal Oak. Als een bedrijf met zoveel geschiedenis dit in het openbaar kan produceren, is omdat innovatie een onderdeel is van hun dagelijks leven.
De minutieuze repeaters die met de hand zijn gemaakt, waren een van de sterke punten van dit bedrijf sinds de oorsprong in 1875, maar zoals we weten, is dit merk niet tevreden met het nadenken over wat het in het verleden heeft gedaan. In 2016 presenteerden ze een minuut repeater met een hogere akoestische intensiteit, met een duidelijke en aanhoudende toon. Ze slaagden erin drie nieuwe technologische ontwikkelingen en gepatenteerde innovaties op het gebied van sonar te realiseren. Ik herinner me de dag waarop ze me die conceptwatch lieten zien en hoe de vertegenwoordiger van het merk enig wantrouwen toonde in het zo veel laten zien aan mij dat ik het niet eens in mijn handen had. Het was me vrij duidelijk dat dat horloge een aantal geheimen verborg, ik bedoel de innovaties die Audemars Piguet op dit gebied heeft gedaan en die ik je nu ga vertellen.
De Jules Audemars Minute Repeater Supersonnerie is het eerste voorbeeld van deze nieuwe technologie toegepast op een klassieke ronde-kastklok sinds de presentatie van de Royal Oak Concept in 2016. Het resultaat is een ongekende akoestische prestatie, die een verfijnde geluidskwaliteit met tonen biedt helder en harmonisch dat alleen te zien was in sommige hedendaagse polshorloges met een herhaling van minuten.
Audemars_Piguet_Jules_Audemars_2











Audemars Piguet kan dit uitvoeren dankzij een methode van pre-voorbereiding van het staal om de structuur van de gong te creëren en zo een uniek geluid te bereiken, door middel van een wetenschappelijk systeem van het uitvoeren van doelen, volgens de lengte en stijfheid van de materiaal. Op deze manier is het mogelijk om te anticiperen op de uiteindelijke prestaties van het staal dat door de horlogemakers wordt gebruikt om deze gongs te maken , en om de juiste toon en harmonie te perfectioneren. Het resultaat van dit proces is een uniek geluid van precisie.
El segundo gran secreto es el tratamiento de la caja, que evita la absorción del sonido y más bien lo amplifica. Según la forma tradicional de hacer los repetidores de minutos, los gongs son fijados a una placa principal. Audemars Piguet ha decidido unirlos a un nuevo dispositivo, que se extiende por el movimiento y actúa como caja de resonancia. Al hacer esto el sonido se amplifica como si fuese el cuerpo de una guitarra enriqueciendo la calidad del sonido, de los tonos y la amplificación.
De derde innovatie van Audemars Piguet op dit gebied verwijst naar de impactcontroller, die opnieuw is ontworpen. Dit nieuwe apparaat bepaalt het ritme van de reeks uren, kwartalen en minuten. Het verankeringssysteem is flexibeler en wordt een schokdemper die ongewenste ruis elimineert, waardoor slechte frequenties worden verminderd, wat resulteert in een helderdere en schonere toon.
De Audemars Piguet Jules Audemars Minute Repeater Supersonnerie wordt geleverd in een platinegeval van 43 mm dat tot 20 meter lekdichtheid kan ondersteunen.
Audemars_Piguet_Jules_Audemars_1









Het heeft de fabricagebeweging 2944 die 72 uur gangreserve biedt bij een frequentie van het stuur van 3 Hz, 21.600 trillingen per uur, en heeft in totaal 354 componenten. Op zijn bol van blauw email, gerookt, indicatoren en Romeinse cijfers van wit email en witgouden naalden.
Onder zijn functies moet ik de herhaling van minuten, uren, minuten en kleine seconden benadrukken. Voor de riemoptie brengt het merk ons ​​een dunne met de hand gestikte alligatorriem met een platina vouwsluiting. Het heeft een geschatte prijs van € 282.500 + btw.

Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex