replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年11月20日星期一

Herziening van de nieuwigheden van Engelse horloges Royal London 2015.

Het Engelse bedrijf Royal London neemt regelmatig deel aan de Wereldtentoonstelling in Bazel en verdient erkenning over de hele wereld dankzij de vervaardiging van het originele polshorloge. De meeste modellen geproduceerd door het merk zijn klassieke accessoires voor zakelijke dames en succesvolle mannen. Het prachtige assortiment van Royal London trekt kopers niet alleen voor onberispelijke prestaties, maar ook voor een democratische prijs.
Wat is er nieuw? Royal London 2015
Wat is er nieuw? Royal London 2015
Door de systematische aanvulling van collecties blijft het Engelse merk altijd in een wervelwind van modetrends die de planeet omvatten. Tot op heden heeft de breedte van de modelserie met praktische accessoires de feitelijke functionaliteit die tijdgenoten nodig hebben.
Overzicht van nieuwe producten van Royal London: Engelse horloges 2015.
  • Royal London 21286.03 - sierlijk dameshorloge. Dankzij de nobele combinatie van wit en goud kan dit model veilig worden overgebracht naar de categorie sieraden. Dit wordt ook vergemakkelijkt door de filigrane inleg van de schaal met Swarovski-kristallen. Op de analoge witte wijzerplaat lijken de grote, enigszins langwerpige Arabische cijfers erg harmonieus. Dameshorloges zijn verstoken van kleur en kleurverspreiding, hier draait alles om twee favorieten van de dames van de kleuren.
Royal London 21286.03
Royal London 21286.03
Het product is uitgerust met een quartz uurwerk, een retrograde kalender, een mineraal glas, een waterbescherming van 50 meter, een rubberen armband en een stalen behuizing.
Het polshorloge Royal London 21286.03 is een ideale optie voor dames die zelfs op weekdagen sieraden willen dragen ondanks de strikte dresscode. Het model is niet pretentieus, het kan een goede aanvulling zijn op het kostuum voor zakelijke vrouwen, wat een beetje frivole accenten aan het beeld toevoegt.
  • Royal London 41221.03 - elegante herenhorloges in een klassiek design. Het laconieke ontwerp van het accessoire benadrukt de hoge status van de eigenaar en geeft hem vertrouwen in het begin.
Royal London 41221.03
Royal London 41221.03
Dit idee is gebaseerd op het idee van conservatisme en volledigheid. Het originele uiterlijk van de wijzerplaat is succesvol verdund met een goudkleurige PVD-coating van de tonvormige roestvrijstalen behuizing. Comfortabel, stevig bevestigd op de manchet met reliëf in reliëf in een chocoladescherm, past perfect in het totaalconcept, waardoor de polsunit een zeer respectabel accessoire is voor de sterkere seks. Een mooie aanvulling op de basisfuncties van het kwartshartzinstrument is een kalender met huidige nummeraanduiding, luminescente analoge wijzers, een chronograaf en waterbestendigheid van 5 ATM.
  • Royal London 41192.03 - een klassiek model met een sportief karakter. Luxe Engelse horloges, waarvan de dynamiek een hoekige vorm van Arabische cijfers en reliëfaccenten op de wijzerplaat geeft.
Royal London 41192.03
Bekijk meer replica horloge en Rolex Yachtmaster

replica rolex

replica rolex
replica rolex