replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月25日星期日

Vintage Oog voor de Modern Guy: Seiko Marinemaster Professional 1000M

Deze week nemen we een kijkje nemen op een horloge dat is een van de meest geliefde of - Ik neem aan dat het woord zou worden onbemind - modellen op de markt van vandaag, afhankelijk van wie je het vraagt. Ik heb het over niemand minder dan de Seiko "tonijn", of (zoals het vaker vermeld vandaag) de Seiko Marinemaster Professional 1000m Automatic Diver.
Seiko Tuna - vintage
Dit horloge is een van de belangrijkste in de lange geschiedenis van het duiken horloges, een hedendaagse versie van een van de meest gewaardeerd door liefhebbers van het merk modellen, algemeen bekend onder de bijnaam "tonijn" of Seiko's "Tonijn kan" (als gevolg van de tuna-can-achtig geval uiterlijk). Het geslacht van deze Seiko duikers begon in 1965 met het merk de eerste duikhorloge (hieronder afgebeeld): een stalen, automatisch, 150 meter waterbestendig stuk met lange, stevige noppen, een grote kroon, en de enorme rechthoekige uur markers. Dit stuk, beschouwd onder liefhebbers als een gekoesterde overblijfsel uit de geschiedenis van zowel de tijdmeting en duiken, werd al snel vervangen door beter presterende modellen in de komende jaren - waaronder de Professional Diver's 600m horloge, ook wel bekend als 's werelds eerste Seiko Tuna ( hierboven afgebeeld).
Seiko Tuna - vintage 1975
Deze eerste Seiko Professional Diver's 600m, uitgebracht in 1975, bood een verscheidenheid van wereldklasse verbeteringen nog niet eerder te zien in het duiken horloges die eraan voorafging. Deze omvatten de als eerste duik horloge dat een titanium gebruikt, evenals een van de eerste die een tweelaags dat wordt gebruikt voor een betere bescherming en waardoor het gebrek aan een heliumventiel. De innovatieve rubberen band uitgebreid of uitbesteed aan het beste passen bij een duikpak op verschillende diepten.Dit stuk, zoals Seiko is geneigd om erop te wijzen, werd meer dan 20 patenten toegekend na de release, en werd goed geproduceerd voor het misbruik dat een dergelijk instrument horloges doorstaan ​​tijdens het duiken.
Seiko Marinemaster - zwart
De huidige moderne Seiko Tuna, de ref. SBDX013 (hierboven) - een onder een paar andere moderne referenties waaronder de SBDX011 en SBDX014 (onder) - is een horloge met een aantal zeer voor de hand liggende historische invloeden.Deze 48,2-mm beest heeft een geschroefde-in, geïntegreerde titanium-en-stalen kast, de huisvesting van binnen is het zeer nauwkeurige automatische Seiko Caliber 8L35, een tamelijk duurzaam automatisch uurwerk, geproduceerd in eigen huis door Seiko. De beweging heeft een 50-uur gangreserve en een hack-functie via de schroef-down kroon. Op de top van dit onmiskenbaar mannelijke geval zit een vertrouwde unidirectionele duik bezel, en verder binnen de ring is een wijzerplaat met een ontwerp dat is uniek Seiko. De wijzerplaat is voorzien van zeer lichtgevende cirkel uur markers, met een afgeronde driehoek op de 12 uur merk, een datum aanduiding op de 3 uur positie, en de beschrijving van het horloge naar de onderkant van de wijzerplaat. Let ook op de fascinerende Seiko-specifieke uren en minuten handen, samen met de klassieke lollipop secondewijzer vegen over de wijzerplaat. Dit stuk wordt momenteel vermeld op de website van Seiko voor $ 3300, maar het kan soms worden gevonden voor een beetje minder bij een dealer.
Seiko Prospex Marinemaster - goud
Het vergelijken van deze moderne horloge om zijn vintage tegenhanger, zou het gemakkelijk om iemand die de twee in de war te vergeven zijn. Van de interessante wijzerplaat, handen, bezel, case, en zelfs naar de rubberen band, dit moderne Seiko duiker doet geen poging om zijn geslacht binnen een moderne styling verbergen. Waarlijk, de twee horloges delen veel meer raakvlakken dan ze verschillen delen. Bijvoorbeeld, let op de kleine dips in de richting van de rechter en linksonder delen van de front-facing geval.Deze dips zijn om diepzee-duikers te helpen beter te bewegen de ring onder water, terwijl de niet-ondergedompelde delen van de zaak toe te voegen verdere bescherming van onderwater chaos. Dit is een zeer kleine details, maar desalniettemin een gedeeld door zowel de historische en hedendaagse stukken.
Seiko Caliber - Prospex
De enige duidelijke verschillen tussen de twee horloges zijn in de functionaliteit van hun bewegingen (moderne technologie en productie doet brengen een betere nauwkeurigheid), en in de diepte waardering verbetering ten opzichte van 600 meter op de vintage model tot 1000 meter aan de nieuwe.Natuurlijk, omdat de mens alleen zonder hulp kunnen duiken tot een diepte van ongeveer 275 meter bij de meeste, deze verbeterde diepte rating is meer over opscheppen dan veld uitvoerbaarheid. Andere verschillen zijn een matter en professioneel uitziende afwerking op het geval een iets kleinere Diameter (van 51 mm tot 48,2 mm), een kleine zwarte kroon in vergelijking met een eerder stalen deksel, en een verandering in het gereedschap nodig losschroeven de vier stukken die het horloge samen.
Seiko Prospex Marinemaster - rieten
De meeste merken met een historisch geïnspireerde horloge serie hebben om actief te werken aan de ontwikkeling van een dergelijk vintage re-interpretaties of recreatie. Dit kan niet gezegd worden voor de Seiko tonijn. Dit is een horloge dat, door middel van de afgelopen decennia, heeft min of meer vast aan het ontwerp codes die voor het eerst het aantrekkelijk voor zowel de hele wereld diepzee-bewoners en bureau duikers gemaakt. En dit element van de consistentie is geen vergissing of toeval: bij Seiko voor het eerst dit horloge in 1975 geproduceerd, bood het bedrijf hoe het voelde was de beste duikhorloge beschikbaar puur gebaseerd op het ontwerp en de bouw van het horloge. Het meest waarschijnlijk, Seiko is nog niet gevonden een horloge ontwerp effectiever om de druk te weerstaan ​​op de bodem van de oceaan. De enige wijzigingen die voor het horloge zijn gekomen zijn minuscuul en voor praktische doeleinden geweest - een kleinere, meer verborgen kroon; een helderder en meer lichtgevende wijzerplaat; een iets kleinere zaak, zodat het horloge kan onder een overhemd manchet in plaats van gewoon rond een duikpak mouw worden gedragen. Esthetisch, de moderne Seiko Tuna is misschien niet de meest universeel geliefde horloge die er zijn, maar het is onmiskenbaar, en terecht naar mijn mening, beschouwd als de erfgenaam van een van de grote iconen duikhorloge geschiedenis evenals een solide voorbeeld van een modern horloge met historische banden.
Voor onze meest recente artikel, waarin ik vergelijk de moderne Tudor Heritage Chrono Blue haar vintage tegenhanger, klik dan hier .
Caleb Anderson  is een freelance schrijver voor diverse publicaties. Sinds de eerste leren over uurwerken, heeft hij veel kennis vergaard op vintage horloges, en besteedt veel van zijn tijd het delen van zijn adviezen op het gebied. Op dit moment in de buurt van New York City, hij is een hardnekkige student in alle dingen historische, een schrijver over vele onderwerpen, en een ongedwongen loper.
bekijk meer replica horloges en replica Rolex Oyster Perpetual

2016年12月13日星期二

SEIKO Prospex DIVER Chronograph DIA-SHIELD

Dit is de nieuwe Seiko Prospex Diver Chronograph Ref. SBEC001 die in feite dezelfde high-end duikers kijken als de RISINGWAVE Ref. SBEC003 dat we vorige maand zagen.

De case is gemaakt van roestvrij staal en heeft een Dia-Shield coating die is een beetje als Citizen's Dura-Tec, dus het is super krasvast en eigenlijk ultra-taai.

Het is uitgerust met: een Screwdown kroon, chrono-pushers en achterkant van de behuizing, een saffier kristal met anti-reflecterende coating aan de binnenzijde en een richtingsgevoelige rotatie duikers bezel met een zwarte keramische inlay.



Verder duikers kenmerken zijn: anti-magnetisch, 200m van het water weerstand, zodat het geschikt is om te duiken en DLC gecoat staal armband met een double-locking duikers sluiting met drukknop loslaten en duikers extensie.

Afmetingen van de behuizing zijn: 46.5mm x 16mm x 53mm lug naar lug. Het heeft een totaal gewicht van 242g.

De wijzerplaat is in een diepzwart en is voorzien van Seiko Lumibright toegepast handen en markers. Stroom afkomstig van een Japanse Seiko interne kaliber 8R49 met 34 juwelen en een nauwkeurigheid van -15 tot 25 seconden per dag. De functies zijn: a stopwatch tot 30 minuten, 12 uur en sub-seconde.

Seiko Prospex Diver Chronograph Ref. SBEC002 verkoopt voor 320.000 ¥ exe. BTW, het equivalent van 3185USD.bekijk meer replica rolex en replica Rolex Yachtmaster

2016年12月6日星期二

GUESS Watch, Heren Waterpro Zwart Rubberen Band G90127G recensie


GUESS Watch, Heren Waterpro Zwart Rubberen Band G90127G


Het is een goede optie, zul je nooit stoppen met het gebruik. Het heeft een perfecte grootte en het is licht.
GUESS Watch, Heren Waterpro Zwart Rubberen Band G90127G Featur
  • Diameter - 42 MM

GUESS Watch, Heren Waterpro Zwart Rubberen Band G90127G Overzicht


Een sportieve stijl die perfect werkt voor recreatief zwemmen of in de douche. Dit GUESS Waterpro horloge is voorzien van een multifunctioneel zwarte wijzerplaat. Geeft dag, datum en 24-uurs militaire tijd. Gepolijste Silvertone kast en polyurethaan zwarte riem. Waterdicht tot 300 meter. Tien jaar beperkte garantiebekijk meer rolex replica en replica Bell & Ross

replica rolex

replica rolex
replica rolex