replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年5月24日星期二

Ik ben op weg naar New York deze maand? Mis niet de weergavetijd Exhibition

Eén van de horloge-industrie top tijdschriften, weergavetijd, is een tentoonstelling ontwikkeld in New York van een aantal van de meest invloedrijke horlogemerken in Amerika. De show is gewijd aan horloge verzamelaars en liefhebbers en zal op vrijdag wordt gehouden, 23 oktober (alleen 's avonds), en op zaterdag de 24e op elegante Gotham Hall in Manhattan.Meer dan 20 luxe horlogemerken, van internationaal gerenommeerde fabrikanten om up-and-coming onafhankelijken, zullen hun nieuwste uurwerken exposeren op de show. Sommige van de merken zal te zien zijn in de VS voor de eerste keer.
Gasten krijgen de gelegenheid om te zien en te proberen op horloges, evenals mengen met horloge kaderleden van het bedrijf, deskundigen uit het bedrijfsleven en collega-horloge liefhebbers hebben.
Het evenement begint met een VIP cocktail party op vrijdag de 23e, en gaat verder met een all-daagse sessie op zaterdag. Beide dagen zullen presentaties, horlogemaker demonstraties en nog veel meer kenmerken. Dus als u van plan te zijn in New York, kunt u de tentoonstelling te bezoeken. Tickets kunnen worden gekocht bij www.WatchTimeNewYork.com.
Bekijk meer imitatie rolex en breitling super avenger horloges

2016年5月18日星期三

Pierre Petit Heren P-804A Serie Le Mans Automatische Sunray wijzerplaat echt leder horloge

Pierre Petit Heren P-804A Serie Le Mans Automatische Sunray Dial Echt lederen horloge Waarom Schaf een Duplicate Observeer Reproductie horloges zijn beschikbaar voor een flink aantal grote fabrikant namen. Iedere keer dat een kenmerkende structuur wordt aangeboden om te kopen, er zeker van zijn dat u hun replica horloges zal gelijk in een paar maanden. Ze zijn beschikbaar voor een bescheiden prijs en er is absoluut geen verklaring waarom het model op de hoogte zou verhinderen sportieve hen. Er zijn tal van mannen en vrouwen die kunnen investeren in de authentieke punt, nog steeds die kiezen voor om te investeren in een duplicaat te genieten. Deze personen hebben een nieuwsgierigheid in het bezit van de ongelooflijk beste van beide even werelden. Nieuwe producten en verbeteringen in de Watch huidige markt voor Guys De te beginnen met horloges voor mannen was terug in de zeventiende eeuw gemaakt. Gezien het feit dat die tijd is het bedrijf is het brengen van nieuwe innovaties in de stijl en het ontwerp van deze horloges. De horloges maken ons terdege bewust over de tijden zo correct als versterking van de persoonlijkheid van de drager. Pierre Petit Heren P-804A Serie Le Mans Automatische Sunray wijzerplaat echt leder horloge Beslissen upon a Watch Band Wanneer u een cheque koopt dat je niet hoeft te genieten van het horloge band die daarmee gepaard gaat in de meeste gevallen. Het goede nieuws is, de producenten van kijken naar bands zijn geneigd om een ​​groot aantal beslissingen die in goede vorm je zicht confronteren hebben. Pierre Petit Heren P-804A Serie Le Mans Automatische Sunray wijzerplaat echt leder horloge Bekijk meer rolex nep en breitling chrono avenger horloges

2016年5月8日星期日

Breitling: Wat mij betreft - het is de "Flying B '!

Na het uitproberen van verschillende Breitling horloges in Zwitserland afgelopen zomer, was ik een beetje in de war over welke te kiezen. Dan, de verkoper bracht de nieuwe lijn van Breitling horloges opgeroepen Breitling for Bentley. Hebben altijd een fan van Bentley auto's geweest, had ik het gevoel dat een van deze het horloge voor mij zou zijn.

Breitling samen met Bentley om een ​​nieuwe lijn van horloges geïnspireerd door de verfijning en elegantie van deze wereldberoemde Britse automaker onthullen. De collectie omvat de Bentley Motors-serie, de GT en GMT racen modellen, een limited edition Mulliner Tourbillon, en drie versies van de Mark VI, maar mijn favoriet is de Flying B-serie.

Ter herdenking van het perfecte huwelijk tussen Breitling horloges en Bentley auto's, de "Flying B" serie combineert de bekende "gevleugelde B" Bentley mascotte met de legendarische reputatie van Breitling's bij vliegeniers, de luxe ingerichte Flying B collectie te maken. De gewelfde rechthoekige kast drukt de gedurfde originaliteit van beide bedrijven, die ook tot uiting in de gekartelde motief, gebeeldhouwd moeder-of-pearl uur markers en een uitgeslepen saffier kristal. De uitzonderlijke motorisering van dit uurwerk maakt gebruik van de chronometer gecertificeerde Breitling Calibre 25B zelfopwindende bewegingen, en de achterkant van de kast is gegraveerd met Bentley's legendarische Flying B.

Deze chronografen duidelijk beweren zichzelf als superieure uurwerken, met de aandacht voor detail en verbluffende esthetiek die onderscheid maken alle Breitling horloges. De Flying B chronografen zijn allemaal met de hand gemaakt door de Zwitserse ambachtslieden, en dat blijkt. Ik was vooral genomen door de subtiele lijnen van de zaak, stralende uur markeringen en ingelegd moeder-of-pearl Romeinse cijfers. Net als de auto's, kan de wijzerplaten worden aangepast met klassieke Bentley kleuren, zoals Royal Ebony, Silver Storm, duin en Neptunus. Al met al, de Flying B chronograaf heeft alle originaliteit en onderscheid dat Breitling en Bentley de beste merken in hun respectieve sectoren heeft gedaan.


Bekijk meer replicas horloge en breitling aeromarine horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex