replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年2月13日星期六

Nog steeds iconische en herkenbare - Omega Speedmaster Moonwatch Co-Axial Chronograph

Tal van horloges zijn echt versleten breed, probeer niet te eisen zijn beroemd omdat de Omega Speedmaster Moonwatch.

De Speedmaster werd uitgebracht in 1957 en werd opgericht net als een sport- en raceauto chronograaf samen met partnership Omega omdat de officiële tijdwaarnemer bij de Olympische Spelen. Het was de hand wond Omega Calibre 321, geproduceerd in 1946 door Albert Piguet van Lemania, het was in 1932 overgenomen door Omega's moederbedrijf, SSIH informeren. Het model werd gekenmerkt door een 12-uurs, triple-register chronograaf lay-out, koepelvormige Hesaliet zeer (plexiglas), en contrast indexen.

Vlak voor de Gemini IV ruimtemissie, werd de Omega Speedmaster Professional blootgesteld aan een heleboel strenge tests afgerond door NASA zoals temperatuur, zuurstof, shock, versnelling, druk, trillingen en lawaai. Tegenover merken bijvoorbeeld Rolex horloge, Breitling en Longines - de Omega Speedmaster, die aangevuld met snelheid voordelen van ongeveer 5 seconden per dag, werd geselecteerd.

In 1965 werd de Omega Speedmaster gedragen tijdens het gebruik van Gemini IV ruimtemissie, dat was NASA's tweede bemande ruimtevlucht, en vooral de eerste ruimtewandeling door een Amerikaan. De volgende Apollo 11 missie, in 1969, was duidelijk de breed gebruikt, omdat het symbool voor de eerste mens een wandeling in de maan. Hierdoor is de Speedmaster verwierf de Moonwatch aanwijzing.

Een geweldige feit, vaak overschaduwd tijdens het gebruik van de Speedmaster het gebruik met behulp van de eerste maanlanding, is het van cruciaal belang tijdens het gebruik van re-entry in de Apollo 13 neemt space shuttle. In 1970, na de Apollo 13 werd verlamd tijdens het gebruik van de breuk in de service module zuurstoftank, Jack Swigert's Speedmaster werd berucht ervaren in precies de tijd de kritieke 14 seconden Mid-Course Correction 7 Burn (re-entry timing), waardoor voor uw bemanning veilige terugkeer.

De Speedmaster Professional is nog steeds een van de vele horloges gekwalificeerd door de NASA voor de ruimtevaart.

Voor 2011 introduceerde Omega een geheel nieuwe variant binnen de Moonwatch. De organisatie-nieuwe Omega Co-Axial Chronograph niet een zeer handmatig wond beweging zoals de ene gedragen door Buzz Aldrin op de maan in 1969, noch misschien is er het onbreekbaar Hesaliet zeer, triple register chronograaf lay-out of misschien wel de 40 mm - 42 mm bij een diameter (op basis van die oudere versie), blijft onmiskenbaar een Speedmaster Moonwatch.

De organisatie-nieuwe moderne Moonwatch bevat nu een 44,25 mm diameter stalen kast, een krasbestendig convex saffierglas met anti-reflecterende behandeling aan de zijkanten samen met een merknaam nieuwe twee register chronograaf lay-out die de hoeveelheid van enkele uren en minuten mixen tot één subdial. De Lume wordt markeringen en handen verschijnen als de eerste.

Afgezien van de iets nieuw design, is de meest effectieve verandering toe te voegen Omega nieuwe kwaliteitsnormen 9300, COSC chronometer in licentie, in-house zelfopwindende beweging met kolom-wheel-mechanisme en Omega's eigen Co-Axial drukpunt. Het maakt gebruik van high-tech plastic balans-veer over de vrije geveerde balans, samen met twee vaten (waardoor voor vrijwel elke 60-uur energiereserve) gemonteerd in serie en automatische ontbinding in de richtingen (de meeste automaten wind enkele reis) te verminderen kronkelende tijd. De beweging, die zichtbaar is met een convex saffierglas zaak terug, voorzien van een rhodium plated afwerking met exclusieve golven Genève in arabesk.

Meer dan de helft 100 jaar binnen de oorspronkelijke introductie, de Speedmaster Moonwatch blijft meest legendarische en identificeerbaar van Omega modellen potentie de meest herkenbare chronograaf horloge ooit.


Bekijk meer replicas horloge en breitling aeromarine horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex